Karrier

Csatlakozz hozzánk és építs B2B marketing karriert!

Missziónk

Missziónk nemzetközi színvonalú marketing meghonosítása az ipari szektor számára. A hazai ipari vállalatok még kevésbé fedezték fel a marketingben és különösen az internetben rejlő potenciált. Mi szeretnénk nekik megmutatni, hogy mi mindent érhetnek el az évek alatt finomhangolt módszertanunk segítségével.

Ha a karriered a B2B marketing területén képzeled el, nálunk a helyed! Meggyőződésünk, hogy a jövő hazai ipari marketing vezetői nálunk képződnek a következő években!

Kik vagyunk?

Egy gyorsan bővülő kis csapat vagyunk, ami a magyar iparos cégek kiszervezett marketing divíziójaként működik. Ügyfeleink gyártással vagy magas hozzáadott értékű mérnöki szolgáltatással foglalkoznak, vagyis jellemzően B2B marketinggel foglalkozunk. Megtervezzük, fejlesztjük és üzemeltetjük ügyfeleink teljes online marketingjét. Sokszínű csapatunkban mindenki egy-egy adott területnek a specialistája.

Hogy dolgozunk?

Az eredményeket tartjuk fontosnak, a körítést kevésbé. Szeretjük a csapatmunkát az irodában, olykor együtt ebédelni, de néha otthon elmélyülni is. Nagyra értékeljük az önállóságot és a felelősségvállalást, nem stílusunk megmondani a hogyan-t.

Igyekszünk a lehető legtöbb feladatunkat és munkafolyamatot digitalizálni, amire Notion-t, Clockify-t, Figmát, SE Rankinget használunk.

Nagyon dinamikusan bővültünk az elmúlt évben, így folyamatosak az új kihívások! Minden nap fejlődünk, hogy az ügyfeleket a legmagasabb minőségben tudjuk kiszolgálni.

Ezért dolgozz nálunk!

Rugalmasság

Rugalmasság

Későn vagy korán, az irodából vagy otthonról, ezt Rád bízzuk.

Szakmai fejlődés

Szakmai fejlődés

Támogatjuk a szakmai fejlődésed és szükség esetén irányt is mutatunk.

High-tech eszközök

High-tech eszközök

A "Team Mac"-et erősítjük. Szeretünk a legjobb kütyükkel dolgozni.

Laza, de profi atmoszféra

Laza, de profi atmoszféra

Nyugodtan legyőzheted a vezetőd egy pingpong partin, amíg a kampányaid is verhetetlenek. ;)

Nyitott pozícióink

Content marketing manager – Műszaki szakíró, újságíró

Keressük 3-5 év tapasztalattal rendelkező tartalommarketing svájci bicskánk, aki az írott tartalomtól akár a videóig bevethető.

SEO Manager

Keressük főállású keresőmarketing / SEO managerünk, akit nem rémisztenek vissza a műszaki témák.

PPC specialista

Keressük PPC specialistánkat csapatunkba, aki az ügyfélszerzéséről teljes funnelben tud gondolkozni.

Account manager

Dinamikusan növekvő ügyfélkörünk kiszolgálásához keresünk ambiciózus, műszaki érdeklődésű account menedzsert teljes munkaidőben, aki szívesen tanul és felvállal új feladatokat.

Marketing gyakornok

Munkánk gerince ügyfeleink részére műszakilag igényes szöveges tartalom előállítása. Csapatunkba keresünk tapasztalt technical writer-t, content writer-t, tartalom marketingest teljes munkaidőben (heti 40 óra).

Mivel dolgozunk?

Trello

Notion

Clockify

Slack

Dropbox

WordPress

Google Analytics 4

Google Ads

Search Console

Looker Studio

SE Ranking

Figma

Chat GPT

Mailchimp

Élet az Ipari Marketingnél

Rendszeresen építjük a csapatot az irodában és az irodán kívül is.