Karrier

Értesülj nyitott pozícióinkról első kézből!

Missziónk

Missziónk nemzetközi színvonalú marketing meghonosítása az ipari szektor számára. A hazai ipari vállalatok még kevésbé fedezték fel a marketingben és különösen az internetben rejlő potenciált. Mi szeretnénk nekik megmutatni, hogy mi mindent érhetnek el az évek alatt finomhangolt módszertanunk segítségével.

Kik vagyunk?

Egy, bár gyorsan bővülő, kis csapat, ami a magyar iparos cégek kiszervezett marketing divíziójaként működik. Ügyfeleink gyártással vagy magas hozzáadott értékű mérnöki szolgáltatással foglalkoznak, vagyis jellemzően B2B marketinggel foglalkozunk. Megtervezzük, fejlesztjük és üzemeltetjük ügyfeleink teljes online marketingjét. Sokszínű csapatunkban mindenki egy-egy adott területnek a specialistája.

Hogy dolgozunk?

Az eredményeket tartjuk fontosnak, a körítést kevésbé. Szeretjük a csapatmunkát az irodában, olykor együtt ebédelni, de néha otthon elmélyülni is. Nagyra értékeljük az önállóságot és a felelősségvállalást, nem stílusunk megmondani a hogyan-t.

Igyekszünk a lehető legtöbb feladatunkat és munkafolyamatot digitalizálni, amire Trello-t, Notion-t, Clockify-t, Figmát, SERankinget használunk.

Nagyon dinamikusan bővültünk az elmúlt évben, így folyamatosak az új kihívások, minden nap fejlődünk, hogy az ügyfeleket a legmagasabb minőségben tudjuk kiszolgálni.

Ezért dolgozz nálunk!

Rugalmasság

Rugalmasság

Későn vagy korán, az irodából vagy otthonról, ezt Rád bízzuk.

Szakmai fejlődés

Szakmai fejlődés

Támogatjuk a szakmai fejlődésed és szükség esetén irányt is mutatunk.

High-tech eszközök

High-tech eszközök

A "Team Mac"-et erősítjük. Szeretünk a legjobb kütyükkel dolgozni.

Laza, de profi atmoszféra

Laza, de profi atmoszféra

Nyugodtan legyőzheted a vezetőd egy pingpong partin, amíg a kampányaid is verhetetlenek. ;)

Nyitott pozícióink

Content Marketing Team Lead

Kis tartalom-marketing csapatunk élére keresünk legalább 4-5 éves tapasztalattal rendelkező csoportvezetőt, aki összefogja az operatív munkát és biztosítja a folyamatos tartalomgyártást.

PPC specialista

Keressük PPC specialistánkat csapatunkba, aki az ügyfélszerzéséről teljes funnelben tud gondolkozni.

Marketing manager

Dinamikusan növekvő ügyfélkörünk kiszolgálásához keresünk ambiciózus, műszaki érdeklődésű marketing menedzsert teljes munkaidőben, aki szívesen tanul és felvállal új feladatokat.

Marketing gyakornok

Munkánk gerince ügyfeleink részére műszakilag igényes szöveges tartalom előállítása. Csapatunkba keresünk tapasztalt technical writer-t, content writer-t, tartalom marketingest teljes munkaidőben (heti 40 óra).

Content Marketer

Keressük 2-3 év tapasztalattal rendelkező tartalommarketing svájci bicskánk, aki az írott tartalomtól akár a videóig bevethető.

Élet az Ipari Marketingnél

Rendszeresen építjük a csapatot az irodában és az irodán kívül is.