Csatlakozz csapatunkhoz!

Missziónk nemzetközi színvonalú marketing meghonosítása az ipari szektor számára. A hazai ipari vállalatok még kevésbé fedezték fel a marketingben és különösen az internetben rejlő potenciált. Mi szeretnénk nekik megmutatni, hogy mi mindent érhetnek el több éve finomhangolt módszertanunk segítségével.

A magyar iparos cégek kiszervezett marketing divíziója vagyunk, ügyfeleink gyártással foglalkoznak és jellemzően vállalatok beszállítói, vagyis B2B marketinggel foglalkozunk. Megtervezzük, fejlesztjük és üzemeltetjük az ügyfeleink teljes online marketingjét.

Nagyon dinamikusan bővültünk az elmúlt 6-8 hónapban, így folyamatosak az új kihívások, minden nap fejlődünk, hogy az ügyfeleket a legmagasabb minőségben tudjuk kiszolgálni.

Jelenlegi nyitott pozícióink

Content Marketing Team Lead

Kis tartalom-marketing csapatunk élére keresünk legalább 4-5 éves tapasztalattal rendelkező tartalom marketing csoportvezetőt, aki a csapat operatív munkáját összefogja és biztosítja a folyamatos tartalomgyártást.

Technical writer

Munkánk gerince ügyfeleink részére műszakilag igényes szöveges tartalom előállítása. Csapatunkba keresünk tapasztalt technical writer-t, content writer-t, tartalom marketingest teljes munkaidőben (heti 40 óra).

Marketing manager

Dinamikusan növekvő ügyfélkörünk kiszolgálásához keresünk ambiciózus, műszaki érdeklődésű marketing menedzsert teljes munkaidőben, aki szívesen tanul és felvállal új feladatokat.

Digital marketing manager (SEO specialist)

SEO orientált digitális marketingest keresünk, feladatod lesz a robotikától a tisztatereken át ipari termékek és mérnöki szolgáltatások digitális lábnyomának felépítésében történő aktív részvétel.