Videózás

Grafikai illusztrációval vagy valós felvételekkel készült videóval támogatjuk a műszaki termékek vizualizációját.

A videós formátumban még mindig rengeteg a kihasználatlan lehetőség az iparban

Indusztriális körökben gyakran nehézkes a termékek vizualizációja. Egy műszaki vagy CAD rajz alapján nehéz térben elképzelni egy tárgyat és magunk előtt látni annak geometriáját. A legkézenfekvőbb módja, hogy közelebb hozzuk ezeket a kevésbé intuitívan elképzelhető termékeket a fogyasztókhoz, a videós megjelenítés, ami történhet grafikai illusztrációval vagy valós felvételekkel egyaránt. Rendkívül magas bizalomépítő hatása van egy a weboldalba jól beágyazott videónak, amely bemutatja, hogy az adott termék vagy vállalat a valóságban hogy néz ki.

Előfordul, hogy bizonyos kulcsszavakra műszaki témában a YouTube, mint vezető videós platform, magasabb keresésekkel rendelkezik, mint a Google, ami szintén a csatornában rejlő potenciált mutatja. A videós kommunikációnak nemcsak a fogyasztói, de B2B szektorban is óriási trendje van.

Levesszük a videókészítés teljes folyamatát a válladról

Az Ipari Marketing csapata a teljes videógyártás folyamatát menedzseli. Bejáratott partnerhálózatunk gondoskodik a forgatáshoz szükséges eszközökről, drónról, szereplőkről, hangmérnökről és az utómunkálatok közben felmerülő vágásról.

A SIC Kft. részére készített Youtube reklám