Videózás

Grafikus illusztrációval, animációval vagy valós felvételekkel készült professzionális ipari videóval támogatjuk a műszaki termékek és eljárások bemutatását.

A videós formátumban még mindig rengeteg a kihasználatlan lehetőség az iparban

Indusztriális körökben gyakran nehézkes a termékek vizualizációja. Egy műszaki vagy CAD rajz alapján nehéz térben elképzelni egy tárgyat és magunk előtt látni annak geometriáját, vagy akár képekkel bemutatni bonyolult termelési eljárásokat, folyamatokat. A legkézenfekvőbb formátum a professzionális ipari videó, hogy közelebb hozzuk ezeket a kevésbé intuitívan elképzelhető termékeket a fogyasztókhoz, ami történhet grafikus illusztrációval, animációval vagy valós felvételekkel egyaránt. Rendkívül magas bizalomépítő hatása van egy a weboldalba jól beágyazott videónak, amely bemutatja, hogy az adott termék vagy vállalat a valóságban hogy néz ki.

Előfordul, hogy bizonyos kulcsszavakra műszaki témában a YouTube, mint vezető videós platform, magasabb keresésekkel rendelkezik, mint a Google, ami szintén a csatornában rejlő potenciált mutatja. A videós kommunikációnak nemcsak a fogyasztói, de B2B szektorban is óriási trendje van.

A videós formátumban még mindig rengeteg a kihasználatlan lehetőség az iparban

Levesszük a videókészítés teljes folyamatát a válladról

Az Ipari Marketing csapata a teljes videógyártás folyamatát menedzseli. Bejáratott partnerhálózatunk gondoskodik a forgatáshoz szükséges eszközökről, drónról, szereplőkről, hangmérnökről és az utómunkálatok közben felmerülő vágásról.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan indulhat el ipari vállalkozásod az online marketinggel 2 hét alatt?

Hogyan indulhat el ipari vállalkozásod az online marketinggel 2 hét alatt?

Így 2021-ben már az ipari vállalkozások is felismerik, hogy az értékesítés jelene és jövője az online térben van. Egy éve nincsenek nemzetközi iparági expo-k, és az utazó értékesítőknek, ügynökök is nehezebb érvényesülnek, mint korábban. Ha az ügyfél, a beszerző, vagy a tervező rákeres a szolgáltatásra, akkor vagyunk nyerő helyzetben, ha listáz minket a Google a találatok első oldalán.

Így segíti iparos vállalkozásod egy specialista B2B marketing ügynökség

Így segíti iparos vállalkozásod egy specialista B2B marketing ügynökség

A hazai ipari gyakorlatban még öt éve is egy jó telefonkönyv és a hazai, illetve nemzetközi szakvásárok szorgos látogatása jelentette a B2B marketinget. Nem kis részben a Covid hatására, ma már egészen más a piac valósága. Amúgy is ebbe az irányba mutattak a nemzetközi trendek, de a járványhelyzet, majd az ellátási láncokban fellépő nehézségek nyomán radikálisan megnőtt az online jelenlét fontossága a B2B-, sőt azon belül az iparos üzletmenetben is.