Kontent marketing

Rendszeres, előre megtervezett, kulcsszó-kutatáson alapuló tartalmat biztosítunk, melynek segítségével a potenciális ügyfelek megtalálják vállalkozásod.

Miért van szükség tartalommarketingre?

Nem titok, hogy a tartalomkészítésnek két fő célközönsége van: az ügyfél és a Google. Mivel leendő ügyfeleid is először a Google-ben tájékozódnak, úgy építjük fel tartalomstratégiád, hogy mind organikus, mind fizetett Google helyezéseid kedvezőek legyenek. Ehhez rendszeres kulcsszókutatást végzünk, azaz adatokkal támasztjuk alá témajavaslatainkat.

Kontent marketing

Hogyan zajlik a tartalomgyártás?

A tartalomkészítés teljes folyamatát kézben tartjuk a téma megjelölésétől egészen a rendszeres tartalomkibocsátásig. Az ügyfelek és a keresőoptimalizálás szempontjából is a rendszeres új tartalom a legcélravezetőbb. Az előre elfogadott tartalmak ezért igyekszünk egységnyi sebességgel publikálni úgy, hogy ez az ügyfelet a lehető legkevésbé terhelje. A gyakorlatban az ipari szektorban ez kb. havi 2 cikket jelent, amelyek témájára negyedévente a tartalomstratégia megalkotásakor bólint rá a menedzser.

Kontent marketing

Kapcsolódó cikkek