Havidíjas keresőoptimalizálás, SEO

Havidíjas keresőoptimalizálással növeljük weboldalad látogatottságát: technikai SEO, tartalom marketing, online PR és linképítés.

Jobb pozíció a Google-ben = Több organikus látogató a weboldaladon

A SEO-val nem csak a Google találati listáján kerülsz feljebb, hanem pontosan azokat az embereket éred el, akik már most is keresik, amit kínálsz. Mindezt anélkül, hogy hirdetésekért fizetned kellene. Minél több látogató érkezik a weboldaladra releváns keresésekből, annál nagyobb eséllyel találnak meg komoly érdeklődők is.

SEO tanácsadás és havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásunk célja, hogy a számodra üzletileg releváns kifejezésekre a keresőmotorok (elsősorban a Google) találati listáján minél jobb pozícióban jelenj meg. Ahhoz, hogy egy honlapot megtaláljanak a Google keresőben, az oldal tartalmát keresőbaráttá kell tenni.

A keresőoptimalizálás nem sprint, hanem maraton

A keresőoptimalizálás és a SEO egy maraton: hosszú távú befektetés, ami idővel és kitartással hozza meg az eredményeket. Új weboldalak esetében, ahol a versenytársak már évek óta építik digitális jelenlétüket, nem ígérünk csodákat rövid távon.

Viszont készen állunk arra, hogy hosszú távon felvegyük a versenyt a legnagyobbakkal is: tudatos SEO munkával, tartalom marketinggel és linképítéssel felépítjük a weboldalad és domained reputációját is.

Havidíjas keresőoptimalizálás

Esettanulmány

Így taroltuk le a vállalkozói hitel kereséseket a Hitelponttal a nagybankok elől

Hogyan indul a SEO tanácsadás?

SEO tanácsadásunk egyszerűen kezdődik: már a B2B marketing stratégiában meghatározzuk a számodra üzletileg releváns kulcsszavakat. A későbbiekben ez a kulcsszó lista lesz munkánk iránytűje: új weboldalad ezekre építjük vagy meglévő oldalad pedig ezekre optimalizáljuk technikailag és tartalmilag egyaránt.

Hogyan néz ki a havidíjas keresőoptimalizálás?

A havidíjas keresőoptimalizálás során weboldalad folyamatosan a Google és a felhasználók igényeihez igazítjuk.

Technikai SEO

Folyamatosan ellenőrizzük és optimalizáljuk weboldalad technikailag, hogy megfeleljen a Google aktuális algoritmusának, könnyen megtalálható és indexelhető legyen.

Tartalmi SEO

Havonta gyártunk kulcsszóra optimalizált tartalmakat - blogokat és videókat -, amelyek támogatják az oldal érvényesülését a keresőben. Emellett folyamatosan monitorozzuk az üzletileg fontos kulcsszavaid aktuális helyezését.

Online PR és linképítés

A weboldal reputációjának építéséhez nélkülözhetetlenek a releváns, jó minőségű linkek. Ezeket első sorban releváns, minőségi PR linképítéssel biztosítjuk.