Szolgáltatások

Strukturált folyamatba illesztjük a műszaki cégek marketingjét, amely valós eredményekhez vezet

Hogyan vezetünk el több ügyfélhez?

Saját fejlesztésű műszaki marketing módszertanunk egy olyan folyamaton vezet végig, amellyel megkerülhetetlen online jelenétet alakítunk ki minden iparos vállalkozásnak: kidolgozzuk és működtetjük az online ügyfélszerzés csatornáit. A három lépcsős folyamatban ott vesszük fel Veled a fonalat, ahol tartasz. A szükséges eszközök fejlesztése után kiszervezett részlegként látjuk el az összes operatív marketing tevékenységet. Egy kkv-nál így nincs szükség semmilyen marketing kompetencia kiépítésére, mi gondoskodunk arról, hogy minden feladatot egy az adott területen kiemelkedő kolléga végezze el. Levesszük a terhet a cégvezetők válláról, akiknek jól előkészített riportokat szállítunk, így Neked már csak a döntéshozás lesz a dolgod.

STRUKTURÁLT MÓDSZERTAN

TERVEZÉS process

TERVEZÉS

Átfogó elemzést végzünk a piacodon, kiértékeljük a jellemző versenyhelyzetet és megállapítjuk milyen eszköztárral tudunk sikereket elérni.

process
FEJLESZTÉS process

FEJLESZTÉS

Kidolgozzuk és lefejlesztjük a versenyképes marketinghez szükséges eszközöket, figyelemmel a piaci adottságokra.

process
ÜZEMELTETÉS

ÜZEMELTETÉS

Beépülünk az üzleti folyamataidba és tervezetten, folyamatosan, végrehajtunk minden műszaki marketing feladatot. Csak a megrendeléseket tekintjük eredménynek.

Előkészítő szolgáltatások

A tervezési szakaszban felmérjük, hogy már milyen eszközökkel rendelkezel és azok hogyan teljesítenek, és csak olyan szolgáltatásokat ajánlunk Neked, amelyekre valóban szükséged van. Az üzleti céljaiddal összevetjük az eddigi marketing tevékenységeid, vizsgáljuk a konkurenciát és iparági élenjárókat is, hogy egy minél valósabb képet tudjunk adni arról, hogy hol tartasz. Az előkészítési fázis végterméke a branding és egy weboldal abban az esetben, ha a nincs vagy a piacodon azonosított körülményekhez képest nem versenyképes a meglévő.

B2B marketing stratégia

Átfogó B2B marketing stratégia tervezése - elsősorban - az online jelenléthez meghatározott üzleti célok mentén a meglévő eszközöket figyelembe véve.

Branding

Egy egységes vállalati arculatot hozunk létre, melyben a logó, a megjelenések, a termék- és márkanevek egy koherens egységet alkotnak.

Ipari weboldal fejlesztés

Iparban is a vállalat digitális lábnyomának központi eleme, melynek technikailag épp olyan jól kell működnie, mint amilyen fontos a professzionális, áttekinthető megjelenés.

Rendszeres szolgáltatások

Rendszeres szolgáltatások közé soroljuk azokat az aktivitásokat, amelyeket (szinte) minden hónapban végre kell hajtani ahhoz, hogy a marketingstratégiát sikeresen ültessük át a gyakorlatba.

PPC hirdetések

Állandó megtérülést biztosító fizetett hirdetéseid menedzsmentjét és riportálását megvalósítjuk.

Kontent marketing

Rendszeres, előre megtervezett, kulcsszó-kutatáson alapuló tartalmat biztosítunk, melynek segítségével a potenciális ügyfelek megtalálják vállalkozásod.

Havidíjas keresőoptimalizálás, SEO

Havidíjas keresőoptimalizálással növeljük weboldalad látogatottságát: technikai SEO, tartalom marketing, online PR és linképítés.

Menedzsment riport

Kontextusba helyezzük az általunk elvégzett munkát és folyamatosan adatokkal alátámasztott mikrojavaslatokat teszünk.

Social media

Azonosítjuk a vállalat profiljához illő közösségi média felületeket és gondoskodunk a fogyasztási jellegnek megfelelő rendszeres kommunikációról ezeken a platformokon.

Email marketing

Jól felépített tartalmat kommunikálunk havi-negyedéves gyakorisággal a GDPR-nak megfelelően szűk ügyfélköröd felé, melyek eredményességét precízen riportáljuk.

Alkalmi szolgáltatások

Alkalmi, projekt jellegű feladatokat is igény szerint ellátunk, ha egy új termék piacravezetését, PR kampányt vagy különleges ajánlatot tervezel.  Ebben az esetben is mindig azok a specialisták végzik el a feladatot, akira az adott feladatnál szükség van, legyen szó grafikusról, SEO szakértőről vagy szövegíróról.

Fényképezés

Egy jól strukturált, kiváló minőségű fényképállományt hozunk létre mind termékekről, mind a vállalati működésről, amelyhez a későbbi kommunikáció során bármikor rendelkezésre áll.

Videózás

Grafikus illusztrációval, animációval vagy valós felvételekkel készült professzionális ipari videóval támogatjuk a műszaki termékek és eljárások bemutatását.

Offline

A kialakított brand-nek megfelelő anyagokat, katalógust, névjegykártyát, céges zászlót, pólót, matricát készítünk, de akár egy egész stand kivitelezését is ránk bízhatod.

Műszaki render

Műszaki rajzból és CAD fájlokból 3D-s műszaki rendereket készítünk, amelyek kiválóan alkalmasak különböző termékverziók illusztrációjára.

SZERETNÉL
TÖBB
VEVŐT?

Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat és dolgozzunk együtt az internetes ügyfélszerzésen!