Az Ipari Marketing mindennapjai során folyamatosan keressük azokat a felületeket és médiumokat, ahol a hazai iparból kikerülő ügyfélkörünk számára igényes és bőséges bemutatkozási lehetőség teremtődik.

Úgy találtuk, hogy a történetmesélés (és történethallgatás) egyre inkább népszerű formátuma, egy talkshow jellegű podcast igazán elfér a hazai piacon. Sőt mi több, igazán ráfér a hazai iparra egy platform, ahol megoszthatjuk az örömöket, sikereket, eredményeket, de szóba hozhatjuk a nehézségeket és őszintén beszélgethetünk a mindennapi kihívásokról.

Podcast host: Bolla György

Gyuri 2022 nyarán csatlakozott az Ipari Marketinghez, kifejezetten azzal a céllal, hogy az ipari történetek elmesélését 10+ éves szakújságírói tapasztalatára építve egy új szintre tudjuk emelni.

1. epizód – Balán Péter, Mitsubishi Electric Hungary

Az Ipari Expo Podcast 1. adásában Gyuri és Péter arról beszélgetnek, milyen trendek jellemzik, a magyar ipart gyártásautomatizálás terén, hogyan viselkedik egy óriás japán konszern a magyar KKV-kal szemben, milyen különbségek vannak egy eurpai és egy japán ipari robot gyártó között, és úgy általában a Mitsubishi Electric hazai szerepéről.

play
video